خیر ، اصلا نیازی به تعویض پاور نیست چون هارد مصرف زیادی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با دروود
پاور سیستم بنده مدل GP530AB هستش و من هم نیاز به یک هارد 500 دیگه دارم،به نظر شما با این سیستم آیا نیازی به عوض کردن پاور هست؟؟
CPU:AMD 4800+ X2
MB.MSI K9n ultra
RAM:2*1gig patriot 800
VGA:Gainwards 8500 GT 256
H.D.D:WD 320 SATA2,MAXTOR 80+ IDE
Drive:SATA DVD RW+CD RW IDE
DVB :SKYSTAR 2.8
Modem:Gigabyte
اگر بله،شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خیر ، اصلا نیازی به تعویض پاور نیست چون هارد مصرف زیادی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دروود
خوب من الان خروجی برقی برای ساتا دیگه ندارم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از تبدیل برق ساتا استفاده کن 500 تومان هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور شما 2 تا کانکتور ساتا داره اونها پر هستن ؟ اگر آره که حرف جواد جان رو اجرا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چون مجبوری و راه دیگه ای برات نیست نمیتونم از استفاده ی اون تبدیل باز دارمت ولی بد نیست ایجا هم بخونی در مورد این تبدیل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 07-10-08 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دروود
جناب حسین گرامی،من هم به همین خاطر بود که از شما و دوستان کمک خواستم،چون می دانستم در دراز مدت ایجاد مشکل می کند،نمی خواستم از تبدیل استفاده کنم،گفتم شاید راه دیگری هم باشه!!حالا واقعا به جز تبدیل هیچ راهی نیت؟من همه خروجی های ساتای پاورم پر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یا باید پاور تعویض بشه یا تبدیل 1 به 2 ساتا که من تاحالا ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا هاردت را بفروشی و یک ترابایتی بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (07-10-08)
کاربر شهرسختافزار
هارد رو که نمیشه!!چیزایی رو که روش دارم و چیکار کنم؟؟پره پره!اما پاور!!چی بگیرم خوبه؟
آینده نگری هم داشته باشه،و قیمتشم مناسب باشه!ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در رابطه با خرید پاور و درخواست مشورتت اینجا جاش نیست و جاشو پیدا کن سوالتو مطرح کن تا جواب بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در رابطه با هاردت >>> دواش اینه که اندازه ی پولی که اون هارد دست 2 را میخرن جور کنی به اضافه هزینه ای که میخواستی بزاری روی هارد قدیمیت برای خرید هارد جدید بعد هارد را بخری و بیای خونه انتقال بدی اطلاعاتت را روی هاردی که خریدی بعد هارد قبلیتو بری بفروشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 07-10-08 انجام شده است
saeed25 (07-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks