سلام دوستان گرامی. یکی از هارد های Seagate Backup Plus 4TB ام دچار مشکل غیرقابل تشخیصی شده.
چند روز پیش این هارد رو به یک سیستم لینوکسی وصل کردم برای کپی کردن چند فایل. تا قبل از اون فقط این هارد رو روی سیستم ویندوزی استفاده میکردم.
در حال حاضر و بعد از مورد اشاره شده، خواستم دوباره از هارد استفاده کنم که متوجه تغییرات زیر شدم:

• پس از اتصال هارد به سیستم، مدت زمان بیشتری نسبت به گذشته برای اجرای Autorun صرف می شود، همچنین در صورت باز کردن Explorer، سیستم عامل دچار لگ و کندی در پاسخگویی خواهد شد یا برای چندین ثانیه آیکن هارد موردنظر، بدون نمایش حجم و یا جزئیات ثابت می ماند که در گذشته به این صورت نبود.

• در کپی کردن داده ها و یا خواندن داده ها، سرعت به شدت کاهش پیدا کرده، به طوری که در گذشته این مقادیر در حدود 100 مگابایت بود، در حال حاضر در Read کردن به 20 و در Write کردن نیز دچار نوسانات شدیدی شده و در نهایت به کیلوبایت منجر می شود. لازم به ذکر است در همین زمان، میزان استفاده از هارددیسک مذکور در 100 درصد قرار دارد!

• در تست های نرم افزار HD Tune هم هیچگونه مشکلی در Health یافت نشد.

نکته مهم افزایش دمای تدریجی و بی دلیل هارد می باشد که در تصویر بالا هم مشهود هست. در حال حاضر هیچ استفاده ای از هارد نمی شود، اما همچنان هارد با افزایش دما مواجه است.