سلام هارد یکی از دوستانم سامسونگ 320 گیگ هست که در نرم افزار hd tune ارور کالیبره میده که تعدادش به 7 رسیده میخواستم بدونم این ارور مربوط به چی هست و ایا امکان سوختن هارد هست یا نه؟!
سلام هارد یکی از دوستانم سامسونگ 320 گیگ هست که در نرم افزار hd tune ارور کالیبره میده که تعدادش به 7 رسیده میخواستم بدونم این ارور مربوط به چی هست و ایا امکان سوختن هارد هست یا نه؟!
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 14-08-15 انجام شده است
|
لطفا دوستان راهنمایی کنند؟!
- - - Updated - - -
لطفا دوستان راهنمایی کنند؟!
Reza_It93 (14-08-15)
راستش اقا امید هارد مال من نیست فقط تو برنامه hd tune قسمت health توشته بود 7 تا ارور calibrate که میخواستم بدونم منظورش چیه؟
اسکرین شات لازمه . ارور کالیبره هم باید حتما با نرم افزاری که گفتم هم چک بشه . چون گاهی خطای برنامه HDTUNE هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (14-08-15)
یعنی به نظر شما نرم افزار hd senetinel بهتر از نرم افزار hd tune هست؟! ضمنا من الان به اون سیستم دسترسی ندارم ولی کلا بفرمایید که ارور کالیبره مربوط به چی هست؟!
|
Reza_It93 (14-08-15)
ممنون اقا امید پس با این حساب احتمال خرابی هارد هست!!!
اگر تو برنامه ای که گفتم این خطا بود . هارد هنوز نمیشه گفت کاملا خرابه . چون هنوز به مرحله FAIL نرسیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (14-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks