مشکل چی بود؟هارد م خراب شده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکل چی بود؟هارد م خراب شده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داداش دفعه قبل با همین نرم افزار که گفتی ریکاوری کردم.... پست 24 رو نوشتم...اما اطلاعات ی که حدود 600 گیگ ریکاوری کرده همه رو آورده حتی مقدار حجم رو هم نشون میده اما اجرا نمیکنه نه عکس ها نه فیلم ها نه کتاب ها و نه موزیک هامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تست کنید . چون فایلها صدمه دیده هم درست میکنه .فایلهای هاردت آسیب دیدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool Power Data Recovery 7.0.0.0
کاربر شهرسختافزار
آقا خدایش میدونی مشکلم چیه یا الکی هی برنامه میدی امتحان کنم یه چیزی در میاد...این برنامه رو که هارد م فرمت RAW گرفت گفتی امتحان کن..الان من فرمت کردم هارد م رو بازم میگی این رو امتحان کن...من میخوام اطلاعات برگردونم. این که مال پارتیشن بندی و اینجور چیزاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل شما فرمت هارد هست . هاردی که raw شده رو فرمت کردی به اطلاعات آسیب زدی . اگر آموزش سایت minitool رو که گذاشتم با دقت انجام داده بودی . الان اطلاعاتت بر میگشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه هم برای پارتشین بندی نیست .
این برنامه به نظر شما برای پارتشین بندیه
The Best Data Recovery Software | MiniTool Power Data Recovery
|
|
کاربر شهرسختافزار
تمامی اطلاعات هارد م با برنامه
Ontrack EasyRecovery Enterprise
ریکاوری کردم.با همون اسمی و پوشه ای که بودن و تمامی اونها رو هم پخش کرد
pooyagh (19-07-16)
سلام ؛ همین ارور فرمت برای رم موبایل من بوجود اومده !
چیکار کنم ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks