Zed_Rezaa (03-07-18)
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت (wd) دارم وقتی وصل می کنم به کامپیوتر ارور you need to format the disk رو میده داخل Disk Managment هم فرمت RAW رو نشون میده. لطفا راهنماییم کنید که چجوری مشکلم رو حل کنم.مرسی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zed_Rezaa (03-07-18)
|
با برنامه mintools میشه درستش کرد . البته اگر مشکل حادی نداشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rahim68 (24-12-15)
میشه بیشتر راهنمایی کنین.برنامه چی هست و چجوری باهاش کار کرد....در ضمن من حدود 800 تاش پر برد.که اشتباهی 400 تاش رو پاک کردم...چند روز پیش هم در حین کپی کردن هارد رو از سیستم جدا کردم و اینطوری شد
آخرین ویرایش توسط rahim68 در تاریخ 23-12-15 انجام شده است
rahim68 (24-12-15)
دو تا راه حل پیشنهاد می کنم :
1- run رو باز کن و تایپ کن diskmgmt.msc پنجره ی Disk Management باز میشه اونجا رو درایو هارد اکسترنال کلیک راست کن و بزن Change Drive Letter and Paths یه پنجره کوچک باز میشه بزن Change و بعد از اون یه حرف دیگه واسه درایو هارد اکسترنال انتخاب کن بزن yes و تمام. بعد از این کار راحت میتونی مثل سابق با هارد کار کنی اگه بازم این اتفاق افتاد از همین روش حرف درایو رو عوض کن .
2- می تونی ابتدا از هارد به این روشی که میگم بکاپ بگیری بعد فرمتش کنی البته واسه این کار به یه هارد دیگه نیاز داری که اطلاعات هارد اکسترنالت رو توش بریزی تا بعد از اینکه از اون بکاپ گرفتی ، هارد اکسترنالت رو فرمت کنی و حالا طریقه کار: تو ویندوز رو درایو هارد اکسترنال کلیک راست کن بزن properties و بعد برو به تب Tools و سپس روی گزینه پایینی (Back up now) کلیک کن بقیه مراحل ساده است میری یه درایو دیگه( بستگی به حجم اطلاعاتی که رو هارد اکسترنالت وجود داره باید اون درایو به اندازه کافی فضای خالی داشته باشه ) انتخاب می کنی و دیگه معلومه
rahim68 (24-12-15)
|
روش اول رو امتحان کردم نشد.روش AMD>INTEL زو امتحان کردم.از صبح زدم در حال اسکن بود تا همین الان 5:30 بعد finish رو زدم.هارد رو اجکت کردم و دوباره زدم.بازم همونجوری بود.همون ارور دفعه اولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو رو خدا اگه میشه راه حل بهتری بهم بدین..میترسم فرمت کنم بعد با ریکاوری نشد اطلاعات رو برگردوند....
آخرین ویرایش توسط rahim68 در تاریخ 24-12-15 انجام شده است
rahim68 (24-12-15)
روش دوم رو امتحان کردم خواستم بکاپ بگیرم که سیستم بکاپ اصلا این هارد رو نمیشناسه...اما اون هارد که میخوام اطلاعات بکاپ رو روش بریزم میخونه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rahim68 در تاریخ 24-12-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks