باید رمزش رو وارد کنید . روی هارد پاسورد گذاشته شده . اگر میخواهید پسورد رو بردارید باید به تعمیرکار لپتاپ مراجعه کار شما نیست .
سلام دوستان
لب تاب دوستمو وقتی روشن میکنم ااین ارور میاد
hard drive locked enter password
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق لپ تاپ
Asuse
model :F5RL
بعد از سه بار وارد کردن پسورد اشتباه این تصویر میاد
در ضمن این رو هم بگم هیچ کدوم از کلید ها برای بردن با حالت سیف با عوض کردن بوت برای نصب ویندوز یا f1-f2 اینها هیچ کدوم کار نمیکنه و قفله که بخواهم برنامه ای رو به صورت بوت بیارم بالا.فقط کلید ها برای دادن پسورد و وارد کردن کار میکنه
رمزش رو هم نمیدونیم.!
|
M3RS4D 50062 (29-04-15)
عزیز دلم اینجا نمایندگی نداره که ببرم پیشش .مغازه های اینجا نهایت یه ویندوز به زور میتونن بزن .یعنی باید با ابزار خاصی راش انداخت(باید فرستاد تهران)؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عزیز دل برادر . چون اینها الگو و چیپ های مخصوص رمز گذاری دارند . هر کدومش به نحوی انجام میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raze برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته رو هم اضافه کنم . با توجه به دستور عملی که توسط پلیس به شرکت های تعمیرات لپتاپ داده شده اینطور موراد رو بایدحتما مدرک و سندی دال بر مالکیت لپتاپ داشته باشید و گرنه دردسرساز میشه براتون
M3RS4D 50062 (29-04-15), raze (29-04-15)
پسورد رو اخر پیدا کردیم .وارد میکنم قبول هم میکنه ولی بالا نمیاد مثل تصویر زیر(بعد از قبول کردن پسورد)
فقط به تنظمات محیط بایوس میره که تصویر قسمت سکوریتی رو براتون قرار میدم
تنها فرقی که کرده بعد از دادن پسورد میشه رفت داخل محیط بایوس بوت رو هم روی سی دی رام تنظیم میکنم که با ویندوز لایو بالا بیام یا بخواهم ویندوز بزنم بوت نمیشه و بعد از ریستارت کردن مجدد همون صفحه قفل میاد که در پست اول تصویرش ضمیمه شده.
تو عکس اول که گذاشتید وضعیت اسمارت هارد رو نوشته bad . مشکل فقط پسورد نیست . هارد این سیستم مشکل داره و اسمارت هارد وضعیت رو خراب نشون میده . هاردتون بدسکتور داره یا مشکل دیگه
M3RS4D 50062 (30-04-15), raze (29-04-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks