ببینید موقع اتصال توی دیوایس منیجر شناسایی میشه یا نه . اگر نمیشه . هاردتون صدمه دیده .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من تا دیشب هاردم خیلی خوب کار میکرد ولی وقتی وصلش کردم به ریسیور دیجیتال ی فیلم باهاش ببینم ی دفعه گیر کرد و بعدش هاردو کندم دوباره وصل کردم ولی دیگه شناسایی نشد نه رو کامپیوتر نه رو ریسیور ولی چراغش روشنه اما چیزی بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید
مدلش هم ADATA 2tb
mrnima (09-09-16)
کاربر شهرسختافزار
آره داخل دیوایس منیجر هست چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mrnima در تاریخ 09-09-16 انجام شده است
خوب ببینید تو این برنامه شناسایی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool Partition Wizard
mrnima (09-09-16)
کاربر شهرسختافزار
آره ولی نوشته unallocatedبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمت چپ برنامه نوشته پارتشین ریکاوری را بزنید و FULL SCAN کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکلم حل میشه اسکن تموم شد؟فایلام پابرجان؟
بله به احتمال بسیار زیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون دمتون گرم
آخرین ویرایش توسط mrnima در تاریخ 09-09-16 انجام شده است
فقط فول اسکن کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrnima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم مراحل کار به صورت تصویری
https://www.partitionwizard.com/help...-recovery.html
salpc (09-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks