سلام یک ssd دست دوم از یکی از بستگان نزدیک گرفته ام که بهش اعتماد دارم اون میگه فقط چند روز کار کرده ولی وقتی با نرم افزار نگاه کردم 1660 ساعت کارکرد زده
کاربر شهرسختافزار
سلام یک ssd دست دوم از یکی از بستگان نزدیک گرفته ام که بهش اعتماد دارم اون میگه فقط چند روز کار کرده ولی وقتی با نرم افزار نگاه کردم 1660 ساعت کارکرد زده
|
|
اصلا ارزش خرید نداره ssd با این مقدار کارکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ایا نرم افزار میتونه اشتباه بزنه یا چیز دیگری؟ من این مدل رو ازش گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدKingston SSDNow UV400 120gb
180 تومن به نظرتون ارزش نداره؟
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 25-03-18 انجام شده است
به هیچ وجه ارزش نداره .شما لایتون 120 گیگ را تو محدوده 200 تومن میتونید بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه ssd-z یک اسکرین شات بگیرید تا چک کنم .
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید تو این مدت به سیستم دسترسی نداشتم. بله پسش دادم از توجه و پاسخگویی شما ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم . تاپیک قفل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks