سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل هارد ؟
سلام
هارد ما جدید در حال کارکرد صدا میده . درگیر هست انگار
دیدی هنگامی که آنتی ویروس ران میکنید یا سیستم تازه بالا اومده یک سری صدا میده و تمام میشه
منتها این دیگه همش این صدا رو میده
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل هارد ؟
life24 (25-06-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمیمه شد
ذره بین خدمتتون هست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز تصویر خیلی کوچکه ، نوشته ها خوانده نمیشه
life24 (25-06-13), mehrdad_ab (25-06-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید
کاربر شهرسختافزار
هارد شما مشكل سخت افزاري نداره مگه اينكه سيلندرش بر اثر افتادن آسيب ديده باشه
آدمیزاد هم پا به سن میگذاره شروع به تلق تولوق میکنه این که یک مشت سیم و فلزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز هاردت پیر شده فکر هارد نو باش
پینوشت : من یکی با هر قطعه ای تو کامپیوتر شوخی داشته باشم با هارد شوخی نمیکنم . اخلاق نداره یه موقع حالش بد بشه کل اطلاعات آدم میره هوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (25-06-13), mehrdad_ab (26-06-13), mohammad1985 (26-06-13)
امکان داره از لحاظ فنی بیفرمائید این پیر شدن به چه معناست؟ چه قطعه یا مشکلی الان بوجود اومده که سر و صدا میکنه
ساعت روشن بودن هاردتون بالای 17000 ساعتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 8 ساعت در روز حساب کنیم یه چیزی حدود 5 سال این هاردتون کار کرده
بلبرینگها و شافتهای هارد هر چقدر هم عالی باشند ( که بنظرم تا اینجا هم عالی بودند ) بعد از این مدت مستهلک میشن
life24 (25-06-13), MARINE (26-06-13), mehrdad_ab (26-06-13)
نیما هاردهای من یکی هیتاچی 500 با 31000 ساعت و دیگری هیتاچی 1000 با 22000 ساعت مثل ساعت کارمیکنن !! ولی خب دیگه چشمشون کردم کارشون تمومه بدبخت شدم !!! من از هر چیزی که تعریف کنم به باد میره !
DX400
nima_hl (26-06-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks