بدون یدکی نمیشه عیب یابی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون یدکی نمیشه عیب یابی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
جااااانم ؟!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک انبار پاور هم برای ایشون بفرستم مطمئن باشید در مرحله اول با پاور نمیتونند به نتیجه برسند !
این همه قطعه توی سیستم هست . رم از دور داره داد میزنه . ب بسم الله گیر دادید به پاور ؟؟!!!!
نه مشخصات کامل سیستم پرسیده رفتید سراغ پاور ؟!!!
این بنده خدا 3 نوع رم گذاشته روی سیستم هرکدوم مشکل داشته باشه یا با هم ناسازگاری داشته باشند یا اصلاً معلوم نیست مادربردشون چیه اولین چیزی که به وجود میاره همین تصویر ندادن هست !
جانت بی بلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشخیص من این بوده حالا شما ایراد رو طور دیگه میبینید مشکلی نیست .
Nima061 (10-05-15)
کاربر شهرسختافزار
عزیزم صحبتهای شما متین . ولی سیستم با این سه رم داشت صحیح و سالم کار میکرد که یکدفعه اینطوری شد . در ضمن بعد از این مشکل با کاری که گفتم انجام دادم سیستم روشن و تصویر داد به مدت یک ساعت و وقتی خاموش کردم که موس و کیبرد و .... را وصل کردم و دوباره روشن کردم دوباره همونجوری شد و هر کاری که کردم دیگر درست نشد که نشد
کاربر شهرسختافزار
مشخصات دقیق و کامل سیستم بدید لطفاًبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که امیر حسین جان (کاربر aryaiee )گفتند تشخیص راه دور سخته و برای تست هم قطعه نیازه که مرتب با قطعات دیگه تعویض کنید تا قطعه معیوب پیدا بشه
اگر بتونید به بیرون بدید به شرط اینکه به فرد مجرب بسپارید بهتر هست .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 10-05-15 انجام شده است
aryaiee (10-05-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمای شما دوستان گلم . پس یعنی مشگل نرم افزاری نیست و مشگل سخت افزاری می باشد .
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات کامل و دقیق سیستم رو لطف کنید اعلام کنید !
برادر من ساده ترین و ابتدایی ترین اصول مشاوره این هستش که شما ابتدا مدل قطعات رو کامل بفرمائید.در علم سخت افزار چیزی به اسم غیب گویی و معجزه وجود ندارد!اگر مشکل شما از پاور بود اینجوری نمیشد که بایوس رو ریست کنید برای یک دقیقه روشن بشه و وقتی مجدد خاموش بشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یک رم رو برداشتید یعنی ست عوض شده.ممکنه یکی از رم ها حتی خراب شده باشه!اگر مشکل از پاور بود با اتصال دستگاه های خارجی سیستم خاموش نمیشد!شناخت دستگاه های ورودی/خروجی ابتدایی ترین اصول دروس سخت افزار است!!
مسلح شو به آنچه در توان داری!
Reza Eshraghi (10-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks