با یک پاور سالم تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . کیسم روشن میشه ولی تصویر ندارم . باطری بایوس را بهمراه رم برداشتم و سیستم را به مدت یک دقیقه روشن کردم و بعد دوباره رم و باطری بایوس را جا زدم . سیستم روشن شد و تصویر هم داشتم حدودا یک ساعت کار کرد اما وقتی که خواستم کیبرد و موس و اسپیکر را وصل کنم خاموش شد و بعد آن هرچه کارهای قبلی را کردم دیگر درست نشد که نشد و کیس روشن میشه ولی تصویر ندارم . تمامی کابلها و مانیتور را هم چک کردم ولی باز درست نشد . در ضمن سه رم روی سیستمم هست یک رم 512 و دو تا رم 256 . ممنون اگر راهنمایی کنید
|
با یک پاور سالم تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unlimited (10-05-15)
ممنون عزیزم و خسته نباشی . من پاور یدکی ندارم
بدون یدکی نمیشه عیب یابی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون عزیزم و خسته نباشی . من پاور یدکی ندارم . باید چکار کنم
جااااانم ؟!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک انبار پاور هم برای ایشون بفرستم مطمئن باشید در مرحله اول با پاور نمیتونند به نتیجه برسند !
این همه قطعه توی سیستم هست . رم از دور داره داد میزنه . ب بسم الله گیر دادید به پاور ؟؟!!!!
نه مشخصات کامل سیستم پرسیده رفتید سراغ پاور ؟!!!
این بنده خدا 3 نوع رم گذاشته روی سیستم هرکدوم مشکل داشته باشه یا با هم ناسازگاری داشته باشند یا اصلاً معلوم نیست مادربردشون چیه اولین چیزی که به وجود میاره همین تصویر ندادن هست !
|
جانت بی بلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشخیص من این بوده حالا شما ایراد رو طور دیگه میبینید مشکلی نیست .
Nima061 (10-05-15)
دوست عزیز باید مشخصات کامل سیستم رو اول بفرمایئد.البته توصیه بنده این هستش که بدید بیرون برای تعمیر و عیب یابی.احتمالا پلتفرم شما قدیمی هستش عیب یابی مقداری سخته از راه مشاوره.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
عزیزم صحبتهای شما متین . ولی سیستم با این سه رم داشت صحیح و سالم کار میکرد که یکدفعه اینطوری شد . در ضمن بعد از این مشکل با کاری که گفتم انجام دادم سیستم روشن و تصویر داد به مدت یک ساعت و وقتی خاموش کردم که موس و کیبرد و .... را وصل کردم و دوباره روشن کردم دوباره همونجوری شد و هر کاری که کردم دیگر درست نشد که نشد
مشخصات دقیق و کامل سیستم بدید لطفاًبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که امیر حسین جان (کاربر aryaiee )گفتند تشخیص راه دور سخته و برای تست هم قطعه نیازه که مرتب با قطعات دیگه تعویض کنید تا قطعه معیوب پیدا بشه
اگر بتونید به بیرون بدید به شرط اینکه به فرد مجرب بسپارید بهتر هست .
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 10-05-15 انجام شده است
aryaiee (10-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks