از این صفحه فریم ویر جدید رو دریافت و نصب کنید
Downloads
درود
دوستان اس اس دی زیرو حدود دو ماه پیش خریدم! الان چند روزه سرعت رایتش پایین اومده! قبلا بالای 350 بود. وقتی خودم یه فایل از هارد دیگه روش کپی میکنه سرعتش اول بالاس ولی بعد 3 ثانیه میره رو 70 و رو همین سرعت میمونه! داخل خودش هم یه فایل کپی میکنم! سرعت در حد 2-3 ثانیه اول بالای 300 بعد میاد رو 70 میمونه!! قبلا در حد همون 300-400 سرعت میموند ولی الان بعد از 3-4 ثانیه سرعت میاد رو 70 قفل میکنه! کابلم عوض کردم، ویندوزو عوض کردم تا اس اس دی فرمت کامل شه ولی تاثیری نداشت! مشکل از چی میتونه باشه؟ اگه خراب شده بفرستم گارانتی؟Corsair Force LS 120GB SATA3 SSD
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
alinice321 (16-11-15)
اخرین نسخه نصب هست دوست عزیز، یعنی دو ماه پیش خریدم همین اخرین ورژن روش نصب بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پورت ساتا روی برد رو عوض کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردتون چیه ؟
اره کابل عوض کردم ولی تاثیری نداشت! مادربردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدASRock Z97 Anniversary LGA1150 .وقتی ویندوز نصب میکردم، ویندوز یه 500 مگ جدا برای فایل سیستمی (System Reserved partition)درایو ساخته از این 120 گیگ! رو اون نمیشهtrim کرد! چون شنیدم اگه ssdtrimنشه سرعت رایت میاد پایین! ولی خود درایو C که وین روشه trim میشه! میتونه از این باشه؟
بایوس برد رو اپدیت کنید .نسخه 1.90 رو دانلود و اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل رو نگفتم . جای پورت ساتا روی مادربرد رو عرض کردم . این مقدار کاهش بازدهی ربطی به TRIMM نداره .
alinice321 (16-11-15)
|
بایوس اپدیت هست! جای پورت ساتا رو هم همین الان عوض کردم ولی فرقی نکرد! در حالی که HDD رو سیستم 160 مگ سرعت رایت میده SSD فقط 70 تا میده! موندم مشکل از کجاس!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب با گارانتی تماس بگیرید . البته با این گارانتی کار نکردم . ولی این افت سرعت خیلی زیاد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alinice321 (16-11-15)
یک بار Secure erase کنید ببینید درست میشه یا خیر.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
alinice321 (17-11-15)
شهرستان هستم، دردسره گارانتی فرستادن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم ولی فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alinice321 در تاریخ 18-11-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks