بله ریفر هستند . معمولا برچسب دارند و یا از زمان ساخت میشه تشخیص داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir-bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ریفر هستند . معمولا برچسب دارند و یا از زمان ساخت میشه تشخیص داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir-bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir-bahador (04-09-16), unlimited (04-09-16)
|
ممنون از پاسختون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری میتونم از تاریخ ساختش مطلع بشم؟
من شماره سریال هارد رو تو بخش چک گارانتی سایت wd وارد کردم به من این جواب رو داد:
Screen Shot 2016-09-04 at 2.05.14 PM.png
این هارد OEM هست . یعنی وسترن مثلا به یک شرکتی مثل HP فروخته و اون شرکت به اسم خودش فروخته به همین دلیل هیچ نوع خدماتی توسط وسترن به این هارد انجام نمیشه . مثلا طبق مثال من باید برای گارانتی به HP مراجعه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir-bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان تولید روی برچسب هارد چاپ میشه
amir-bahador (04-09-16), unlimited (04-09-16)
مرسی منظورتون رو متوجه شدم, OEM بودن که ربطی بهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدRefurbished بودن نداره؟پس این هارد ۱۰۰ درصد Refurbished هست دیگه؟
روی برچسب هارد یه تاریخ داره 2010/AUG/22 منظورش تاریخ ساخته؟
2010برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir-bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی 6 سال و نیم پیش
هیچ هارد نویی در بازار با این مدت زمان ساخت پیدا نمیکنید بی برو برگرد هارد شما ریفربیش هست .
amir-bahador (04-09-16), HosseinR8 (18-12-16), miladmhti (05-09-16), unlimited (04-09-16), خبات کریمی (04-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks