روش کار با برنامه minitools
How to Convert Dynamic Disk to Basic Disk | MiniTool Partition Wizard Tutorial
با عرض سلام
داستان:
یکی از بچه ها اومده بوده که لینوکس نصب کنه ولیکن وسط نصبش پیام داده و خلاصه اومده پیش من میگه که هاردم داینامیک شده است (یک پارتیشن 30 گیگی از روی پارتیشن ویندوزش گرفته است) و ویندوزمم بالا نمیاد.
سوالات:
ببخشید هارد داینامیک دقیقا یعنی چی و چطوری بوجود می آید؟
رفع مشکلش چگونه است؟
اعمال انجام داده ام:
بوسیله بوت "پارتد مجیک" نمیتوانستم چند تا از پارتیشن های سیستم را ببینم , درونشان پر اطلاعات بوده است.
love is beautiful
but
live is important
|
روش کار با برنامه minitools
How to Convert Dynamic Disk to Basic Disk | MiniTool Partition Wizard Tutorial
M3RS4D 50062 (06-11-15)
ببخشید اصلا کلا ویندوز بالا نمی آد که بخواهیم کاری کنیم(اصلا مگه هارد داینامیک اینطور نیست که ویندوز روش اجرا نمیشه؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر داینامیک را تبدیل به بیسیک کنیم , اطلاعات پاک نمیشه؟
love is beautiful
but
live is important
ببینید باید به عنوان هارد دوم به یک سیستم وصل کنید و با برنامه minitools تبدیل کنید به basic . البته فکر کنم بصورت بوتیبل با parted magic هم بتونید تبدیل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر این طور که گفتید با جی پارتد، پارتیشن ها رو نشون نمیده احتمالا دلیلش اینه که پارتشن ها از بین رفته!
هارد لپ تاپ است.
با بوت پارتد مجیک چند تا از پارتیشن ها را نشون نمیده ولیکن مابقی را نشون میده.
برنامه ای و یا راه دیگه ای نیست و نمیشه؟
|
درود
اول هارد رو به یک رایانه سالم و سرحال وصل کن.
با disk management ویندوز ببین پارتیشنها رو نشان میده و میشه مانتشون کرد یا نه.
اگر نه با برنامهی ease us partition master ببین partition recovery کاری برات انجام میده یا نه.
اگر نه نیاز به فرایند بازیابی با دقت داره که اگر تجربهای ازش نداری بهتره بدی به شخص با مرکز متخصص.
آخرین ویرایش توسط saeedbahmanian در تاریخ 07-11-15 انجام شده است
همهی بدبختیهای ما از فیسبوک است. دکتر شریعتی
من طرفدار بارسا هستم و حشاشین هم بازی میکنم. ابوالفرج سوزنی
Breakpoint, Impulse, No more. از دیوار نوشتههای انقلاب فرهنگی امپراتوری لولوبی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks