اون خطا نیست باگ hdtune هست . تو hd senitel خطایی دیده نشده
سلام من فرمتش کردم درست نشد مجبور شدم هارد رو عوض کنم
الان یک مشکلی دیگه دارم تو این عکس زیر دیده میشه تو رو خدا کمک کنید...دو سه روزی نمیشه هاردم رو خریدم
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-
ایا مشکلی داره یا نه؟
و اگه مشکلی نداره میشه بگید دلیل این اخطار چیه؟ ایا احتمال داره بیشتر باشه؟ من میترسم دوباره هاردم خراب بشه....ممنون میشم جوابم رو بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Tobi در تاریخ 25-12-15 انجام شده است
Tobi (25-12-15)
|
منظورتون اینه که مشکل از برنامه ی HD Tune هست؟ یعنی این برنامه قابل اعتماد نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در گاهی موارد خطا هایی دارد . نمیشه گفت غیر قابل اطمینان ولی نتایج hd senitel رو بیشتر قبول دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با خیال راحت استفاده کنم....مشکلی که پیش نمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (25-12-15)
نه مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tobi (25-12-15)
ممنون از پاسخ شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بعد از چند روز دوباره چک کردم هاردم رو ...الان از قبل بیشتر شده....میترسم هاردم خراب شه؟ آیا واقعا مشکلی نداره؟
با برنامهhd senitel نگاه کردم هلتش صد در صد بود....برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
آخرین ویرایش توسط Tobi در تاریخ 30-12-15 انجام شده است
|
اینم با برنامهhd senitel
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks