بله میتونه ربط داشته باشه . هارد رو وصل کنید به pc و با برنامه زیر LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
بله میتونه ربط داشته باشه . هارد رو وصل کنید به pc و با برنامه زیر LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
Tobi (14-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چطور این کار رو بکنم...من از نظر سخت افزاری هیچی سردرنمیارم...یعنی میگید هارد لب تاپم رو در بیارم و به یک pc دیگه وصلش کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد من مشکل حادی داره؟ قابل تعمیره یا نه؟
آخرین ویرایش توسط Tobi در تاریخ 14-12-15 انجام شده است
تا LLF نکنید با برنامه بالا نمیتونم نظر قطعی بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم نمیتونید هارد را وصل کنید به PC
با سیدی هیرن بوت کنید و با اون یکبار LOW LEVEL FORMAT کنید .
Tobi (14-12-15)
کاربر شهرسختافزار
اهان باشه.....ولی ایا اطلاعات پاک میشن با این کاری که فرمودید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن:اطلاعاتم خیلیییی ضروری هستن
کاملا پاک میشه . از اطلاعات بکاپ باید بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tobi (14-12-15)
کاربر شهرسختافزار
خیلییییی ممنون از پاسختون.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه چیزی با فلش میشه بوت کرد؟
با چه برنامه ی بوت کنم؟
و اموزش این نرم افزار سیدی هیرن بوت رو سراغ دارد؟
|
|
شما هیرن رو فعلا دانلود کنید . نسخه 11 هیرن رو هم دانلود کنید .بکاپ بگیریدبعد به شما میگم چه کاری انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tobi (14-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks