سلام درست نشون داده،پایین نوشته فقط 2 روز کار کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود
بارها دیدم تست هارد دوستان قرار دادن که ساعت دقیق هارد متاسفانه در نرم افزارها بدرستی نمایش داده نشده
خودم یه هارد اکسترنال خریدم که مدت کمی استفاده کردم الان اون پارامتر برای هارد بنده هم بهم خورده!
ایراد از کجاست و آیا راهی برای برطرف کردنش هست؟؟
03-March-2019_00-37.png
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام درست نشون داده،پایین نوشته فقط 2 روز کار کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متوجه پایین شدم اما چرا قسمت دیتا اونطور شده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش رو میخوام بدونم
کاربر شهرسختافزار
@AMD>INTEL
با hd senitel هم چک کنید . خیلی موارد یکسری پارامترها ممکنه فالس باشه . البته این که شرکت سازنده از هارد ریفری هم استفاده کرده باشه دور از انتظار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks