با برنامه زیر یکبار پارتشین ریکاوری کنید :
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان
سلام دوستان
ضمن تبریک سال نو ، من به دلیل اینکه هاردم چند تا از پارتیشن هاش پر شده بود میخواستم کلا پارتیشن بندی هاشو merge کنم که یک تیکه باشه که متاسفانه به مشکل بر خوردم
من این کار رو با نرم افزار paragon hard disk 14 انجام دادم که متاسفانه دو تا پارتیشن بغل هم رو زدم یکی شه بعد کمی تلاش پیام داد که نشده ولی چیزی هم به هم نریخت (به دلیل فضای خالیه کم بود مثل اینکه) دفعه بعد اومدم دو تا دوتا بغل هم به هم چسبوندم الا اخر که همه یکی شن بعد زدم apply دیدم که باز بعضی ها رو همون پیام رو میازهر به هر حال بعد حدود 16-18 ساعت حالا که تموم شده پارتیشن ها invalid شده
خیلی جالبه که هارد من 2 ترابایت هست (چند تا از پارتیشن ها رو مرج کرده دو تا رو نتونسته) حالا اون پارتیشنایی که با هم مرج شده ظرفیتش به اندازه ی کل هارده یعنی 1.8 زده اون دو تا پارتیشن هم یکی 200 مگ و یکی 500 همونی که بودند هستند هر سه هم invalid شدند ولی پارتیشن مرج شده رو دارم اون دو تا رو ندارم که بخوام فایلهام رو بردارم
داخل عکس همه چیز چیز مشخص هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اگه بتونند راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
|
با برنامه زیر یکبار پارتشین ریکاوری کنید :
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان
amirpcp30 (23-03-15), M3RS4D 50062 (24-03-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توجهتون
متاسفانه این برنامه هارد رو به یک صورت دیگه میشناسه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم دوستان نظری داشته باشند ممنون میشم
با سپاس
amirpcp30 (24-03-15), M3RS4D 50062 (24-03-15)
سلام مجدد
اینکارو انجام دیدم از دیشب داشت اسکن میکرد یکی از درایو هایی که merge شده رو پیدا کرد + همون درایو هایی که الان هست و چند تا چند مگابایتی
اونهایی که ادغام شدن به نظر درست میان با اینکه invalid شده کار میکنه اما اون تا پارتیشن 200 و 500 گیگابایتی که invalid هستند رو نمیتونم label بهشون اختصار بدم و به همین دلیل هم نمیتونم باهاشون کار کنم ، در ریکاوری همین دو پارتیشن رو تیک زدم اما چون existing هستند کاری انجام نمیده برای ریکاوری
بازم دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
|
پارتیشن ها gpt هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه مینی تولز 90% موارد این مشکلات رو حل میکند . این gpt بودن پارتشین کار رو خراب کرده .در ضمن با rebuild mbr مشکل بدتر نمیشه و احتمال درست شدنش هست .
http://partition-recovery.com/doc_delete_part.html
amirpcp30 (24-03-15)
متاسفانه به دلیل اینکه gpt هست گزینه ی rebuild mbr رو نداره اما کانورت به mbr رو داره که نمیدونم انجام بدم یا نه
با کمک این لینک و کارهایی که توضیح داده ببین میتونی ردیفش کنی
Repairing GPT Disks
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks