بله برنامه minitool پارتشین ویزارد را نصب کن و روی پارتشین ریکاوری کلیک کنید
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
سلام
امروز که سیستم روشن کردم ، تعداد درایو ها کمتر شده بود . تو قسمت disk management رفتم دیدم که غیر از درایو اول بقیه درایو ها با هم یکی شدن و اطلاعاتشون هم پاک شد
یعنی نوشته free space .این هم عکس از disk management
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه حلی وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط ehp در تاریخ 14-04-16 انجام شده است
|
بله برنامه minitool پارتشین ویزارد را نصب کن و روی پارتشین ریکاوری کلیک کنید
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
ehp (14-04-16)
ممنون از پاسخ سریعتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه هارد بگیرم ریکاوری کنم
امیدوارم جواب بده اطلاعاتش خیلی برام مهمه
شاااااد باشید
خیلی خیلی سپاسگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هارد من شدن 10 تا که جواب داده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتین همه فایل ها و درایو هابه همون شکل دست نخورده برگشتن اونم ظرف چند دقیقه
یه دنیا ممنون
شاااااااااااااااد باشید
خواهش میکنم. شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KOOROSH K (15-04-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks