dvd رایترها یک جامپر دارند پشت دستگاه روی حالت cs یا همون cable select بگذار درست میشه .
سلام دوستان
یه سیستم دارم که یک عدد دی وی دی رام و یک عدد سی دی رایتر و یک عدد هارد مکستور همگی IDE هستند
هارد به سیستم وصل می کنم شناسایی میشه
وقتی دی وی دی یا سی دی (یکیشو) را وصل می کنم با یه کابل دیگه، دی وی دی یا سی دی شناسایی میشه هارد شناسایی نمیشه، (هارد و دی وی دی رایتر هر کدوم با یه کابل IDE جداگانه وصل می کنم)
مشکل کجا می تونه باشه؟
|
هارد در حالت مستر، و دی وی دی را در حالت مستر و اسلو و cs هم تنظیم کردم بازم نشد
(وقتی فقط هارد وصله شناسایی میشه و ویندوز بالا هم مییاد اما dvd که با کابل دیگه اضافه می کنم در هر سه حالت هم گذاشتم هارد شناسایی نمی شه تنها dvd شناسایی میشه
از اول تست و تنظیماتی که می گفتم هارد را با یک کابل و رایتر را هم با یه کابل دیگه وصل می کردم مشکل همونی هست که می گفتم راه حل چیه؟
شما باید از سلامت پاور سیستمتون مطمئن بشید . با تست با یک پاور سالم و مطمئن دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (21-05-16)
|
ممنونم با تعویض پاور حل شد پاور قدرتش نمی کشید
بله . خواهش میکنم تاپیک قفل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks