اگر پاور اوکی باشه و استاندارد خیر هیچ مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاور اوکی باشه و استاندارد خیر هیچ مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یه موردی یادم رفت بگم. چند روز پیش که می خواستم ویندوز نصب کنم وسط نصب بلو اسکرین میشد و اجازه نصب نمیداد دوبا ر تست کردم و نشد. تا اینکه درایو سی رو دیلیت کردم و دوباره ساختمش تا تونستم ویندوز نصب کنم. به نظرتون این مورد میتونه کمکی به پیدا کردن دلیل صفحه ابی کنه؟ مشکل از هارد نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ehsa2500 در تاریخ 27-05-18 انجام شده است
ببینید شما باید با قطعه سالم تست کنید تا مشخص بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شیوه عیب یابی با قطعات خراب فقط توسط افراد متخصص قابل ارزیابی هست . شما بهترین روش تست قطعات با قطعات سالم و تست شده میشه فهمید
چون قطعات شما از جمله مادربرد و هارد و رم به دلیل کیفیت نه چندان مطلوب مستعد خرابی هستند .
البته هنوز وضعیت پاور شما هم مشخص نیست
ehsa2500 (27-05-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنون. پاورم استاندارده. green 380 eu plusبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارسال خریدم و تحت فشار هم نبوده.این هاردی که دارم یه مدت با پاور تقلبی کار کرد و دچار خرابی شد فرستادم گارانتی و مشکلشو برطرف کردن میگم اگه اول از هارد شروع کنم و فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی.تاثیری داره ؟ یا اینکه یه دونه هارد ساتای 160 بخرم برای نصب ویندوز و هارد خودمو برای ارشیو نگه دارم
با یک هارد مطمئن تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (28-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks