این هارد باید یکبار LLF بشه . این نوسان نشون دهنده مشکله . بعداز فرمت کامل و نصب ویندوز مجدد میشه دربارش نظرداد بایداز اطلاعاتت بکاپ بگیری و کامل LOW LEVEL FORMAT کنی .
درود دوستان عزیز یک لب تاپ ASus مدل X54C دارم خیلی کم کار هست ، اما گاهی اوقات احساس می شود هد هارد صدا می دهد ، بنده با نرم افزار HD Tune تست گرفتم نتایج رو به صورت زیر با عکس خدمت شما گذاشتم اما هیچ مشکلی نیست ، فقط تو تست بنچ مارک هارد هر دفعه که میزنم نمودارش با دفعه قبل فرق میکند ، عکس ها را ببینید بهتر متوجه می شوید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این هارد باید یکبار LLF بشه . این نوسان نشون دهنده مشکله . بعداز فرمت کامل و نصب ویندوز مجدد میشه دربارش نظرداد بایداز اطلاعاتت بکاپ بگیری و کامل LOW LEVEL FORMAT کنی .
fanoudi (22-01-16)
با تشکر از راهنمایی شما الان من یک سی دی Hiren boot دارم با هر برنامه پارتیشن بندی میتونم low level format کنم ؟ الان این LLF یعنی فرمت آهسته ؟
برنامه خود توشیبا هم باید تو سیدی هیرن باشه . بله برنامه زیاده برای LLF یا فرمت سطح پایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه مناسبترین گزینه تو هیرن برای شماست
HDD Low Level Format Tool 2.36
fanoudi (22-01-16)
بنده با LLF نتونستم فرمت کنم چون که نمیتونست هارد تشخیص بدهد ، با یک نرم افزار دیگر از طریق بوت Wipe کردم ، از نو پارتیشن بندی کردم صدایی شنیده نیشود مگر اینکه گوشم ببرم نزدیک لب تاب صدای ضعیف ونامحسوس عکس هم از بنچ مارک گذاشتم الان میخواستم ببینم چرا تو هر بنچ مارک نمودار متفاوت هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط fanoudi در تاریخ 22-01-16 انجام شده است
fanoudi (23-01-16)
|
،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما ، طبق تجربه شما چند مدل مارک هارد 2.5 اینچی رو به من پیشنهاد بدهید ؟ به غیر از SSD که از لحاظ حجم وقیمت صرفه اقتصادی ندارد ، کلا نظرم از تو شیبا برگست در واقع از این هارد 3 ماه مدارم هم استفاده نشده هست!
آخرین ویرایش توسط fanoudi در تاریخ 23-01-16 انجام شده است
این مدل سامسونگ که تولید سیگیت هست خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDD Laptop 1TB Samsung Sata 5400 RPM
fanoudi (23-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks