کانورت بیسیک با هر نرم افزاری امکان پذیره .
https://www.partitionwizard.com/conv...t-dynamic.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چطور اینکارو انجام بدم من الان دوبار کل هارد حذف کردم بعد گذاشت ویندز عوض کنم اینطوری که سخته حی همش درایو دی حذف بشه کل اطلاعات حذف میشه دوباره پارتیشن بندی اووو میشه بگی الان من چیکار کنم تا ردیف بشه این مشکل دوستمم هست.
گذینه بیسیک نمیبینم...
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 25-05-16 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
کانورت بیسیک با هر نرم افزاری امکان پذیره .
https://www.partitionwizard.com/conv...t-dynamic.html
0reza666 (25-05-16), Aaron Swartz (25-05-16)
|
من این برنامه دارم ولی
AOMEI Dynamic Disk Manager Unlmited / Pro / Server 1.2.0.0
اون گذینه برام نمیاد تو عکس هست میگم. میشه یکم واضعتر توضیح بدی من الان باید دقیق چیکار کنم... ویندز قبلیم مشکل پیدا کرده حتما باید ویندز عوض کنم.
Boot Media Builder
را از سایت زیر بگیر و باهاش میتونی بوتیبل بسازی سیستم رو باهاش بوت کن و کانورت کن به بیسیک
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1
0reza666 (25-05-16), Aaron Swartz (25-05-16)
من این نرم افزار رو دارم ، دقیقا از همونجا هم دانلود کردم. شما اول هاردتون (کل هارد و نه فقط یه پارتیشن) رو انتخاب می کنی و از منوی پایینی سمت چپ ، روی گزینه Convert to GPT کلیک می کنی و منتظر میمونی تا کارش تموم بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Aaron Swartz در تاریخ 25-05-16 انجام شده است
...
0reza666 (25-05-16)
من تمام این برنامه های که گفتی در این تاپیک کل برنامه های که پارتیشن بندی انجام میدادن دارم مشکلی اینجاست یا اون گذینه نمیاد با برنامه های که باز میکنم یا میاد میزنم این میاد و هیچی نمیشه
http://8pic.ir/images/gh5k50ckx1v6k98u9ew6.png
مگه با اینکار ام بی ار نمیشه بعد دیگه نمیشه ویندز رو حالت جی پیت نصب کرد که...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو صفحه های بعدی چک کن چی نوشتم هاردم جی پیت هست... ولی موقعه نصب ویندز باز میگه جی پیت...
شما از نسخه پرتابل استفاده می کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
0reza666 (25-05-16)
پرتابل چیه از همون سایت دانلود کردم سریال زدم.
|
خب پس احتمالا ویندوز تون مشکل داره. چه ویندوزی میخواهید نصب کنید ؟ ویندوز رو از کجا دانلود کردید ؟ از بیرون تهیه کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
0reza666 (25-05-16)
میگم که ویندز ایراد پیدا کرده اره ویندز از بیرون گرفتم و سالمه چون همون برای سیستم برادر زاده ام نصبیدم. باید ویندز عوض کنم و ویندز7.8.8.1و10 دارم سیدیشو مشکل اصلی هاردم که بگین باید چیکارش کنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks