پورت هاتون مشکلی نداره؟
USB رو راحت تشخیص میده؟
از سالم بودن رم ریدرتون مطمئن هستید؟
سلام دوستان یه رم ریدر دارم هر کاری میکنم نمیاد بالا...فقط یه بار به USB3 وصلش کردم اومد بالا
عکساش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی وصلش میکنم این پیغام رو میده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیمشو عوض کردم ولی بازم کار نمیکنه!!!
(به قیافه ی داغونش نگاه نکنید اگه کار بیفته عین بنز کار میکنه)
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 18-11-14 انجام شده است
|
پورت هاتون مشکلی نداره؟
USB رو راحت تشخیص میده؟
از سالم بودن رم ریدرتون مطمئن هستید؟
seyed mamali (18-11-14)
پورت های USB سالمن
در مورد سلامت رم ریدر مطمین نیستم ولی یه دفعه همین امروز وصلش کردم کار کرد...
میگم راهی نداره که درایور قبلیشو پاک کنم یه درایور جدید براش تعریف کنم؟؟؟؟
راستیتش از وقتی که باDriver Pack درایورشو نصب کردم پیغام Not Rcognized میده...قبلا این پیغامو نمیداد ولی کار هم نمیکرد ، در کل خود رم ریدر سالمه به احتمال99
این به خاطر خرابی ram reader هست .به هیچ عنوان از درایور پک استفاده نکنید . چون درایور ها رو بصورت فورس نصب میکنه . درایور غلط ها ممکنه نصب کند .
seyed mamali (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
یه چیزیرم بگم که درایورشو خودم دستی تنظیم کردم...
متوجه نشدم ! دستی نصب کردید یا درایور پک نصب کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
آقا امید یعنی راهی نیست که درست بشه؟؟؟؟؟!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یه چیز دیگه الآن وصلش کردم به USB خود مادربرد(قبل به جلوی کیس وصل بود) دیگه اون ارور Not Recognized رو نمیده
تو Device Manager هم شناختش...راهی هست که به طور کلی درایور قبلیشو پاک کنم؟
عکسو ببینید:
امید جان اولش خواستم با درایور پک نصب کنم ولی نشناختش یه فایل Zip داخل درایور پک بود عکسشو ببین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل Zip رو اکسترکت کردم تو درایو C واز اونجایی که تو مادربرد قبلیم رم ریدره اسمش به صورتalcor بود اقدام به نصب دستی
اون فایل کردم...
- - - Updated - - -
ولی این درایورو من براش غلط تعریف کردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی هست که از بیخ درایوری که خودم نصب کردمو و حتی درایور ویندوزو از بین ببرم وشما یه درایور بهم بگید که جایگزینش کنم؟
مهدی بهادرفر (18-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks