مشخصات سیستم را دقیق اعلام کنید . نوع ویندوز و وضعیت درایورها
dotsis (21-03-17)
|
Intel Core i5 6600 @ 3.30GHz
16/0GB Dual-Channel Unknown @ 1069MHz (15-15-15-36)
ASUSTeK COMPUTER INC. Z170-A (LGA1151) 28 °C
238GB ADATA SP600 (SSD)
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0 (SATA)
43930 1607 Windows 10 Enterprise 64-bit
با ssd-z وضعیت سلامت ssd را چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورهای را به چه شکل نصب کردی ؟
درایورهای چیپست و .. از سایت اسوس بگیر و نصب کن .
DOOM999 (21-03-17)
در مورد سوال اول نصب کردم اما نمی دونم در کدام قسمت چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور ها رو نصب کردم اما نمی دونم منظور شما چی هست
درایور چیپست ها در cd مادریرد وجود دارد؟
به روز رسانی کنید . درایورها جدید را دانلود و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت اسمارت
dotsis (21-03-17)
ييي.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اون کار رو رو انجام می دهم
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور چیپست رو از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم
ببخشید چه درایورهای دیگه رو باید دانلود کنم معذرت می خواهم سوال می پرسم اطلاع ندارم
الان SSD در چه وضعیتی ااست یا سالم است
من مشکلی نمیبینم . اگر مشکلی داشت باید یکی از پارامترهای قسمت اسمارت اخطار میزد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام درایورهای ممکن را دانلود کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks