مشخصات سیستم را دقیق اعلام کنید . نوع ویندوز و وضعیت درایورها
سلام
من چند روز پیش به صفحه آبی بر خوردم
در زمان شناساندن بازی به اوریجین چند بار هم امحتان کردم مشکل پابرجاه بود هر کاری کردم نشد در انجمن سافت 98 یک تاپیک در مورد صفحه آبی است اونجا مطرح کردم اونجا گفتند ممکنه مشکل از رمها باشد دونه دونه امحتان نکنید من این کار رو کردم بعد از این سیستم به سختی بالا می آمد الان که به سلامت ssd نگاه کردم سلامت از 100 رسیده به 97 درصد در زمان 24 ساعت
sdd رو جدا کردم یک ویندوز بر روی هار نصب کردم با مشکل اوریجین بر نخوردم
سوالی که دارم امکان دار د ssd دارد خراب شود
|
dotsis (21-03-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعداد دفعات نوشتن بر روی هر نقطه از حاقظه ssd محدود است
به عبارتی اگر شما روی یک منطقه از ssd به دفعات بنویسید در مدت کوتاهی خراب میشود
ssd ها حجم پائین که میزان کمی فضای آزاد دارند سریعتر از هاردها خراب میشوند
جواب سئوال شما مثبت است و احتمالا ssd شما خراب شده است
dotsis (21-03-17)
Intel Core i5 6600 @ 3.30GHz
16/0GB Dual-Channel Unknown @ 1069MHz (15-15-15-36)
ASUSTeK COMPUTER INC. Z170-A (LGA1151) 28 °C
238GB ADATA SP600 (SSD)
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0 (SATA)
43930 1607 Windows 10 Enterprise 64-bit
با ssd-z وضعیت سلامت ssd را چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورهای را به چه شکل نصب کردی ؟
درایورهای چیپست و .. از سایت اسوس بگیر و نصب کن .
DOOM999 (21-03-17)
در مورد سوال اول نصب کردم اما نمی دونم در کدام قسمت چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور ها رو نصب کردم اما نمی دونم منظور شما چی هست
درایور چیپست ها در cd مادریرد وجود دارد؟
|
به روز رسانی کنید . درایورها جدید را دانلود و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت اسمارت
dotsis (21-03-17)
ييي.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اون کار رو رو انجام می دهم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور چیپست رو از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم
ببخشید چه درایورهای دیگه رو باید دانلود کنم معذرت می خواهم سوال می پرسم اطلاع ندارم
الان SSD در چه وضعیتی ااست یا سالم است
من مشکلی نمیبینم . اگر مشکلی داشت باید یکی از پارامترهای قسمت اسمارت اخطار میزد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام درایورهای ممکن را دانلود کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks