هیچ فرقی نداره . هارد شما وضعیت خوبی نداره سریع بکاپ بگیرید تا نابود نشده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طول میکشه بخوام پارتیشن بندی کنم اخه بلد نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان اگر پارتیشن بندی کنم یا نکنم چه فرقی میکنه در کل؟اگر پارتیشن بندی نکنم و همین جور دیتای 3 ترام رو هارد 4 ترا کپی کنم مشکلی پیش نمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ فرقی نداره . هارد شما وضعیت خوبی نداره سریع بکاپ بگیرید تا نابود نشده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش یه کمک فوری و اساسی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان هارد 4 ترا سیگیت رو که وصل میکنم به کیس بالا نمیاره!!!همین الان از جعبش تازه اوردم بیرون !ویندوز من ایکس پیه...چرا شناسایی نمیکنه؟الان هارد 3 ترا اومده بالا ولی این هاردو که وصل میکنم بالا نمیاد...مشکلش چیه؟نرم افزار خاصی چیزی باید نصب کنم که بالا بیاد که بتونم اون دیتای 3 ترا رو روی این کپی کنم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان اون درایو p درایو هارد سه ترامه..ولی این هارد 4 ترا رو که میزنم نمیاره؟چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تروخدا یکم از وقتتو بده به من تا من بتونم یه کاری کنم این هارد رو سیستم شناسایی شه کپی کنم دیتا رو کلک هارد رو بکنم برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خداییش از استرس نمیدونم چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوست عزیز
احتمالا هارد خام هست و باید پارتیشن بندی شه ، شما برنامه ای که گفتم رو دانلود نصب کنید
حالا برنامه رو باز کنید و یک شات ازش بگیرید و اینجا بزارید
در مورد پارتیشن بندی :
اگر می خواهید بهره و توان بیشتری از سیستم خود ببرید. پارتیشن بندی هاردیسک میزان حرکت هد های درایو شما را در زمان خواندن و نوشتن اطلاعات و یا زمان جستجوی اطلاعات را کاهش می دهد. بعلاوه پارتیشن بندی فضای لازم برای نوشتن آدرس های مربوط به اطلاعات را کمتر می کند در نتیجه این کاهش حجم سیستم می تواند سریعتر به اطلاعات ذخیره شده و محل آنها دسترسی پیدا کند در نتیجه کارائی سیستم شما بیشتر می شود.تعداد پارتیشن سلیقه ای هست اما نه اینکه شما کل 4 ترابایت رو تک پارتیشن کنیدمی خواهید اطلاعات شما امنیت بیشتری داشته باشند؟ اگر به هر دلیلی قسمتی از هاردیسک شما آسیب ببیند مثلا به دلیل تروجان ها، امکان بیشتری وجود دارد که پارتیشن دیگر سالم و دستنخورده باقی بماند.
مثلا شما بخوایید بازی رو در قسمتی از هارد بزارید که سرعت بیشتری داشته باشه در تک پارتیشن چنین چیزی مقدور نیست مگه در دفراگمنت با روش های خاص
برو کنترل پنلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrative Tools
-----
بعد Computer Management
---
Disk Management
از توی لیست هارد 4 ترا پیدا کنه و create logical رو بزن .
بعد فرمتش کن
بعد فایلها را از قدیمی کپی کن روی جدیده
همینطور که دوستمون گفتند هم میتونید عمل کنید اما احتمالا از شما سوالی برای mbr بودن یا gpt بودن بپرسه که gpt رو انتخاب کنید
بعد هم به دلخواه تعداد پارتیشن ها رو ایجاد کنید و... (پیشنهاد من همونطور که توضیح دادم 4 یا بیشتر از 4 تا پارتیشن به سلیقه ی خودتون)
این شاتی هست که گفتید بگیرم برای پارتیشن بندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
منظورتون اینه که هارد 4 ترا رو فرمت کنم؟بعد گزینه ی create logical رو هم نمیبینم اصلا؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه که زده 2 ترابایت کل هارد رو شما از دیسک منگمنت هم یک شات بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
این گزینه در راست کلیک روی فضای خالی هارد هستمنظورتون اینه که هارد 4 ترا رو فرمت کنم؟بعد گزینه ی create logical رو هم نمیبینم اصلا؟!
تا زمانی که پارتیشنی ساخته نشده باشه فرمت نمیشه
ویندوزت اگر xp هست . 4 ترا رو نمیشناسه . باید روی سیستم حداقل سون 64 بیت باشه تا 4 ترا روبشناسه .
این هم آموزش تصویری برای سون
Ø¢Ù ÙØ²Ø´ Ù¾Ø§Ø±ØªÛØ´Ù Ø¨ÙØ¯Û در ÙÛÙØ¯Ùز 7
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks