سلام
من یک سیستم گرفتم با مشخصات زیر ، اما رم من رو 2133hrz ران شده ... چه کنم ؟
پردازنده : Core i5 11400
مادربرد : Asus prime B560m-A
رم : Geil Orion RGB 2×8GB DDR4 3200MHz CL16
عکس از cpuz میزارم ..
Capture.PNG
Capture2.PNG
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یک سیستم گرفتم با مشخصات زیر ، اما رم من رو 2133hrz ران شده ... چه کنم ؟
پردازنده : Core i5 11400
مادربرد : Asus prime B560m-A
رم : Geil Orion RGB 2×8GB DDR4 3200MHz CL16
عکس از cpuz میزارم ..
Capture.PNG
Capture2.PNG
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وارد بایوس بشید و XMP را فعال کنید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وارد بایوس بشید و XMP را فعال کنید .
- - - Updated - - -
این هم راهشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (17-10-21), Speed Racer (17-10-21)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی این گزینه را فعال میکنم و save & exit میزنم ، کامپیوتر بعد از روشن شدن چند ثانیه روشن میمونه و خاموش میشه و دوباره روشن میشه و اگر برقش رو قطع نکنم همین چرخه رو ادامه میده ...
بعد از قطع کردن برق safe mode اومد بالا تونستم تنظیمات رو برگردونم
(فن هاش روشن میشه ولی روی صفحه مانیتور چیزی نمیاد)
بایوس رو اپدیت کنید درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (17-10-21), Speed Racer (17-10-21)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم و کار کرد .
خیلی ممنون ، خدا شما رو از ما نگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-10-21)
خواهش میکنم تاپیک قفل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Afshar.m.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Afshar.m.n (17-10-21)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks