آقا امید تست استرس گرفتم باز از1400 1500 بالاتر نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید تست استرس گرفتم باز از1400 1500 بالاتر نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست من شکل نمایش رم به همین شکل . رمهای ddr کلا از ddr-ddr4 عددی که تو برنامه ها نشون میده باید *2 کرد . من نگفتم بالا میره . شما پایین هم نوشته بصورت واقعی ddr4-3000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خاصیت رمهای ddr
هست double data rate
RADEON9 (03-05-16)
دستت درد نکنه نگرانیم برطرف شد ولی نمیدونم چرا با مادربورد قبلیم تو cpuzعدد 3005 نشون میداد.شاید اشتباه دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان نداره دوست خوبم . شکل نمایش رمهای ddr به همین شکل بوده . مثل ddr2 bus 800 رو 400 مینوشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد نکته بعدی هم این که پایین 1500 که نوشته . سرعت رم را نوشته
ddr4-3000
برات مشخص کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks