lojic-model:500v-f8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه از برق پاور باشه؟؟؟؟؟؟؟/
پاور سیستمتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
lojic-model:500v-f8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه از برق پاور باشه؟؟؟؟؟؟؟/
بله با این پاور بالای 70 درصد از پاور هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
کاربر شهرسختافزار
یه پاور دستمه ماله کسیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این مشخصات
tsco-
pentium4
atx600
تست کنم با این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط sempron در تاریخ 26-10-14 انجام شده است
این هم همونه این پاورها فایده ندارند . فقط با این پاورها سلامت قطعاتون رو به خطر میندازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (26-10-14)
کاربر شهرسختافزار
حالا اومدی رفتم پاور خریدم اگه مشکل از پاور نبود باید چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال شما رو خیلی ها در جواب میگند . خرید پاوری که استاندارد باشه یک اپشن و یک انتخاب نیست . بلکه از نکات اولیه یک سیستم برای سلامت و صحت کار کرد هست . هارد شما ایرادی نداره ولی با این پاور هم قطعاتون آسیب میبینند . باز این انتخاب خودتون هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پاور خوب پولشم خوبه
پیشنهاد شما چه پاوری هست
رم:2گیگ باس 800
گرافیک:1گیگ 128 بیت-220
سی پی یو:amd اتلون 4000
مین برد:m2n e-sli-asus
هارد:سیگیت 500گیگ
2تا دی وی دی رایتر هم دام
حالا فعلا اون پاور را انداختم روی سیستم تا فعلا 1 ساعتی کار کرده مشکلی دیده نشده
یه سوال دیگه دارم مربوط به این تاپیک نیست بپرسم؟؟؟؟
|
|
بله در عوضش ضامن سلامتی سیستمتون هست . شما 330 گرین هم براتون کافیه . البته 380 گرین بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرمائید
sempron (26-10-14)
کاربر شهرسختافزار
باتری بایوس من مشکل داره???????
موقع روشن کردن باید f1بزنم
یه ارور هم میده
cmos checksum error-defaults loaded
باتری بابوس را هم عوض کردم تاثیری نداشت
تنظیمات صحفه ستاپ را ریست کردم جواب نداد
همیشه ساعت رایانه از تنظیم می افته
12 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 12 میهمان)
Bookmarks