چیپ های متفاوت هستند . این امر طبیعی هست که متفاوت باشند . مادربرد از XMP پشتیبانی میکنه ؟ آیا فعالش کردی ؟
درود
بنده روی سیستمم یک ماژول رم Kingston HyperX سری آبی داشتم با فرکانس 1600 (4 گیگ)
برای ارتقا سیستم ، دو ماژول رم از همین مارک و مدل و باس خریداری کردم
حتی به پارت نامبر ماژول های جدید هم دقت کردم که با قبلی یکسان باشن
اما حالا چیزی که در برنامه CPU-Z نشون داده میشه متفاوته!
مقدار Cas و Band With و فرکانس دو ماژول جدید با اون قبلی متفاوت هست
درواع تک ماژول قبلی،اعداد و ارقامی که نشون میده نرمال تر هست تا این دو ماژول جدید
چرا اینطور شده؟؟
R002.jpgR003.jpgR001.jpg
آخرین ویرایش توسط MR-R در تاریخ 09-09-16 انجام شده است
|
MR-R (09-09-16)
بله پشتیبانی میکنه و فعالشم کردم اما همین اعداد رو میگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربرد : Asus P8H77-V LE (بایوس هم آپدیت شده)
اینکه میگید چیپ..خب موقع ارتقا،دیگه باید به چه چیزی دقت میکردم؟؟
یک بنچمارک با AIDA64 بگیرید . یک شات هم از قسمت SPD بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CACHE AND MEMORY BENCHMARK
MR-R (09-09-16)
Dimm1.jpgDimm2.jpgDimm3.jpgcachemem.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این موارد مشکلی ایجاد نمیکنه . رم ها هم تو باس 1600 فیکس شدن . تایمینگ ها هم با هم ست شدند. این اختلاف تو مشخصات هم به دلیل نوع متفاوت چیپ حافظه این دو رم و به طبع متفاوت بودن SPD این رم هست . از نظر من مشکلی نیست که بخواهید حساس بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR-R (09-09-16)
|
نه اصلا مشکلی هم ایجاد نکردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت پاسخگویی
یه مشاوره هم میخوام:
صرفا اگر بخوام این رم ها رو عوض کنم و فقط بخاطر فرکانس بالاتر (مثلا 2000) ، آیا تغییری در راندمان کلی سیستم داره یا خیر؟؟
AMD>INTEL (09-09-16)
نه عزیز اول باید چک کرد از این رمها پشتیبانی میکنه . بعد توی پلتفرم های جدید زیر 8 درصد تفاوتش .تو پلتفرم شما همون 8 درصد هم اتفاق نمیوفته پس هزینه بیخودی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR-R (09-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks