مشکل احتمالا چیپ مادربرده . یکی از پل های مادربرد به دلیل حرارت مشکل پیدا کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام. من قبلا مشکل بلو اسکرین داشتم که با تعویض رم حل شد. ولی حالا به جای اون تقریبا سیستم روری یه بار فریز میشه و باید با دکمه کیس ریست بشه تا درست بشه. با یه رم دیگه هم تست کردم بازم مشکل داشت. البته هر دوتا رم دست دوم بودن. هارد هم بدسکتور نداره.یه مطلب دیگه اینکه رم قبلیم که باهاش بلو اسکرین داشتم روی یه سیستم دیگه بدون مشکل کار کرد.
ecs g41
ram kingston ddr3 2g
wd 1t
green 380 eu plus
cpu e5700
|
|
مشکل احتمالا چیپ مادربرده . یکی از پل های مادربرد به دلیل حرارت مشکل پیدا کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون. به نظر شما اگه فعلا با این مادربرد کار کنم برای قطعات دیگه مشکل پیش نمیاره؟ اخه قیمتا فعلا بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاره . اگر امکانش رو دارید . خمیر سیلیکون زیر چیپ ها را عوض کنید شاید موثر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (13-12-18)
کاربر شهرسختافزار
ریست کردن بایوس تاثیری برای رفع هنگ داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم شما مادربردت مشکل داره و باید تعویض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (20-12-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks