سلام دوستان من تازه یه هارد wd my passport ultra گرفتم الان زدم به کامپیوتر بالا نمیاد . اما چراغ هارد روشن .
کابش usb.3 هست .
سلام دوستان من تازه یه هارد wd my passport ultra گرفتم الان زدم به کامپیوتر بالا نمیاد . اما چراغ هارد روشن .
کابش usb.3 هست .
M3RS4D 50062 (10-09-14)
|
ببیند توی DEVICE MANAGER شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-09-14), haj_farbod (09-09-14), M3RS4D 50062 (10-09-14), Morteza.m1371 (09-09-14)
خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-09-14)
این مربوط به مودمتونه که نشناخته نه هاردتون!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سالم بودن کابلتون اطمینان حاصل کنید.
*MoJtAbA* (10-09-14), haj_farbod (09-09-14)
میدونم - کلی زدم عکس روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل سالم / تازه خریدم . بعد الان چراغ هارد روشن . اگه کابل خراب بود روشن میشد ؟!؟
M3RS4D 50062 (10-09-14)
به هارد ضربه وارد نشده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصآ موقع کارکردن !!!!
*MoJtAbA* (10-09-14), haj_farbod (09-09-14)
|
عاقا شناخت / دمتون گرم . من از رابط یو اس پی استفاده میکردم . ینی یه سیم از پشت کشیده بودم جلو - هارد رو به اون زده بودم .
الان مستیم بردم پشت کامپیوتر درست شد
M3RS4D 50062 (10-09-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خسته نباشید!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
USB جلوی کیس یا HUB-USB برای فلش مناسبه نه هارد با ولتاژ بالا!!!!
باید از USB پشت کیس استفاده کنید!!!!
در ضمن یه سری HUB-USB های حرفه ای هست که جدا از اینکه به سیستم وصل میشه ,یه آداپتور هم داره که برای تامین ولتاژ های بالاتر (مثل هارد شما) هست!!!!
*MoJtAbA* (10-09-14), Admiral_Hunter (10-09-14), haj_farbod (10-09-14), hamed 111 (10-09-14)
از همون پشت کیس پو اس پی کشیدم جلو . عاخه قبلا هم چندتا هارد به همین یو اس پی که از پشت کشیدم جلو وصل کرده بودم اجرا میشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-09-14)
در این مورد چیزی نمیدونم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدولی بازم فکر میکنم بخاطر ولتاژ پایین سیستمت باشه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 10-09-14 انجام شده است
haj_farbod (10-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks