با برنامه hd senitel از قسمت overview شات بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه hd senitel از قسمت overview شات بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از راهنماییتون ممنونم
یه سوال دیگه داشتم:
دو هفته ای میشه که سیستممو عوض کردم(البته اون هاردو هنوز دارما !!)سیستم نرم و خوب کار میکنه ولی دمای کارت گرافیک بالاست همیشه بین 50 تا 55 درجه سانتی گراده!!!چی کارش کنم؟آسیبی میبینه یا نه؟(با توجه به این که سیستم من روزی 12 ساعت روشنه البته 6ساعت از این زمانو کاری باهاش ندارم و طوری تنظیمش کردم که بعد از 5دقیقه صفحه خاموش بشه(تو sleep نمیره ها)
مشخصات کلی سیستم:Graphic:Sapphire AMD Radeon HD 5450
CPU: intel corei3
Mother board: gigabyte Ultra Durable H81M-S2PV
RAM: 4 Gig
این گرافیک به دلیل نداشتن خنک کننده فعال (فن) دماش بالاست . میتونی یک فن رو نزدیکش یا یک فن کوچک روی هیت سینکش ببندیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله روی کارت گرافیک فن وجود نداره....هیت سینک خوبی هم نداره....ولی چه جوری میتونم روی هیتسینک فن بزارم؟آیا فنی تو بازار موجود هست که روی هیت سینک این مدل کارت گرافیک فیت بشه؟
بله فن های کوچیک تو بازار هستند . اگر تهران هستید زیر زمین پاساژ امجد تو جمهوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks