green_ice_hz (31-01-15)
بعد از نصب تغییر بدید ویندوزت بالا نمیاد. به نظرم ide بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (31-01-15)
من الان درایور هامو نصب کردم اما با 2تا درایور نشکل دارم برای نصبشون، فرمت فایل ستآپشون OEM هستش، باید چجوری بازشون کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم درایور هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (31-01-15)
Motherboard_driver_sata_gb_sata2raid_bootdisk_64برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Motherboard_driver_intel_sataraid_bootdisk_irst_64
این دوتا هستش که بعد از اکسترکت کردنشون، فایل ستآپشون فرمتش OEM هستش
|
اینها برای ساخت دیسک بوت raid هستند و نصبی نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (31-01-15)
من اطلاعاتم یکم پایینه در این مورد، الان من باید اینارو استفاده کنم یا خیر؟!من ار raid استفاده نمیکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز دل . فقط برای ساخت دیسک raid هست . شما نیازی بهش ندارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (31-01-15)
SSD باید همون ابتدا روی AHCI باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از نصب تغییر بدید بالا نمیاد
ARMIN ABISHI (13-02-15), green_ice_hz (01-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks