باید با HDD REGENATOR بدسکتور ها رو ریکاور کنی .
با سلام خدمت کاربران محترم
مشکلی که هست اینه که بعد از نصب ویندوز و درایورهاش کلا بعد از چند بار روشن و خاموش کردن سیستم ویندوز میپره
چند روز بود ذهنما مشغول کرده بود که مشکل چی میتونه باشه
تا اینکه به هارد شک کردم و نرم افزار hard disk sentinel را نصب کردم و وضعیت هارد را به این صورت دیدم
http://برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا راهی برای تعمیر هارد هست یا باید فاتحه هارد را خوند.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
fernaspe (22-02-16)
تشکر از پاسختون،آیا صد در صد جواب میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تا حالا همچین موردی داشتین که با REGENATOR رفع بشه؟
میشه بیشتر توضیح بدین
بله . احتمالش هست . اگر فیزیکال نباشه حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (22-02-16)
به نظرم اینکار زمانبر باشه ولی به امتحانش میارزه
حداقل یه تجربه ای هم محسوب میشه،حتما سر فرصت تست میکنم و نتیجه را اطلاع میدم خدمتتون
باز هم ممنون از همراهیتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hdat2 هم همین کار رو انجام میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (22-02-16)
|
از تجربیات شما گرامی استفاده میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسگزارم.
AMD>INTEL (22-02-16)
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 24-02-16 انجام شده است
با hdd regenator هم اسکن کنید . اسکرین شات ها رو نمیتونم ببینم .از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار LLF کنید . بعد با REGNEATOR اسکن کنید .
fernaspe (24-02-16)
تشکر از \یگیریتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعاتش مهم نیستُ با REGNEATOR هم تست میکنم نتیجه را اطلاع میدم
فقط منظورتون از LLF را متوجه نشدم
باز هم مممنون.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks