TWIN FROZR (03-01-18)
سلام.من به تازگی یک هارد وسترن بلک 2ترا خریدم.
اول از همه میخواستم بپرسم که این هارد مطمن هست؟!
این هارد جز گرون ترین هارد های بازار هست ولی از وقتی که خریدمش،همش از دیگران میشنوم که میگن هارد های وسترن خرابی زیاد دارن،خواستم نظر شما رو بدونم؟
مدل بهتری هم هست؟
اما موضوع اصلی:
من می خوام این هارد رو پارتیشن بندی کنم،خواستم بپرسم که آیا محدودیتی در ایجاد پارتیشن و حجم هرپارتیشن نیست؟
مثلا من میتونم یه درایو با حجم 500 گیگ بسازم؟
درکل به نظر شما بهترین چینش پارتیشن بندی چی هست؟
سوال بعدی اینکه چطور فایل هارو به هارد جدید انتقال بدم بهتره؟میشه ویندوز رو هم به هارد جدید انتقال دادتا دیگه نیاز به نصب ویندوز نباشه؟چگونه؟!
ببخشید طولانی شد.باتشکر.
TWIN FROZR (03-01-18)
|
خیر وسترن های بلک یکی از مطمئن ترین هاردهای موجود در بازار هست و کیفیت ساخت بالایی دارد .
اندازه پارتشین ها به جز پارتشینی مه ویندوز نصب میشه که حداقل 150 گیگ پیشنهاد میکنم . ما بقی را به هر اندازه ای که مایل هستید پارتشین بندی کنید .
خیلی ممنون از پاسختون.
دوتا سوتال دیگه:
اول اینکه من ممکنه گاهی اوقات دو ویندوز رو نصب کنم و از هردو به صورت هم زمان استفاده کنم،درچنین وضعیتی بهتره که دوتا پارتیشن اول را primary بذارم یا تفاوت خاصی نداره؟
دوم اینکه من وقتی هارد جدید رو به سیستم وصل میکنم نمیتونم پارتیشن هایی با اسم درایو C برای نصب ویندوز ایجاد کنم،باید چیکار کنم؟!
TWIN FROZR (03-01-18)
پارتشین مهم نیست پرایمری باشه یا نه .
حتما این نام و لیبل برای درایو دیگه اختصاص پیدا کرده مثل فلش یا هارد اکسترنال . توی ویندوز هم میشه VOLUME LABEL هارا تغییر داد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks