ویندوزتون چیه ؟
به پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست به یوزرت دسترسی فول بده full acess
همچنین نام فولدر هم تغییر بده
سلام
هارد سیگیت دارم تو درایو D یه فولدر دارم که داخلش چند تا فایل فیلم هست که میخاستم این فولدر روی هارد اکسترنال کپی کنم تعدادی از فیلمها کپی شد ولی تعدادی نمیشه و این ارور رو میده:
could not find this item
this is no longer located D:\folder
verify the item's location
روی فلش هم خاستم کپی بگیرم نشد . روی درایو C هم کپی نشد و بازم همین ارور رو داد
با hdtune از هارد تست گرفتم در تب health قسمت status همه رو ok زده. و در تب error scan هم quick scan گرفتم همه رنگش سبز بود و قرمز نداشت
با sentinel هم در تب overview هم performance و هم health رو نوشته excellent
موقع کپی گرفتن پیغام میده نمیتونه پیداش کنه ولی وقتی فیلم رو باز میکنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه فقط کپی نمیشه cut هم نمیشه
چطوری بفهمم مشکل از کجاس؟
|
niu (24-01-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی پرو دارم
نام فولدر رو تغییر دادم جواب نداد
چطوری به پارتیشن D (پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست) دسترسی فول اکسس بدم ؟
مرسی
آخرین ویرایش توسط niu در تاریخ 24-01-17 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPHP Code:
http://www.isunshare.com/windows-8/set-folder-permissions-in-windows-8-8.1-computer.html
niu (24-01-17)
دسترسی پرمیژن فولدر برای یوزرم رو full controll کردم بازم جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن با dvd بوت ویندوز زنده سون هم که میام بالا بازم همین ارور رو موقع کپی گزفتن از این فایلها میده در صورتیکه این فایلها که فیلم هستند براحتی با مدیا پلیر نمایش داده میشن
را حل دیگه ای نداره؟
روی کل درایو پرمیشن بدید و همچنین Effective acessبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشد نام فیلم ها هم تغییر بدید .
niu (24-01-17)
|
در ضمن لطفا اگه ممکنه لینک دانلود نسخه ای از لینوکس زنده که میشه روی dvd رایت کرد و باهاش کپی گرفتن فایلها از هارد رو تست کرد بزارید
کدام توزیع از لینوکس زنده کم حجم هست که میتونه هارد با پارتیشن بندی gpt رو شناسایی کنه؟
آخرین ویرایش توسط niu در تاریخ 24-01-17 انجام شده است
niu (24-01-17)
niu (24-01-17)
با پاک کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز ، مجوزهای دسترسی به پارتیشن ها و فولدرها به حالت full controll برمیگرده ؟ یا دسترسی ها تغییری نمیکنه؟
یعنی با ویندوز زنده یا لینوکس زنده از روی dvd بوت هم بیام بالا دسترسی های قبلی تغییری نمیکنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks