سلام فلش 32 سیلیکون پاور وقتی به کامپیوتر میزنم فقط تو دیوایس منیجر مینویسه USB MASS STORAGE DEVISE اما درایو نمیاد . فرمتم نمیشه
اینم لینک و فایل ها
Untitled-1.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javid_sjm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته چون با برنامه سازنده هم ارور میده احتمالا قابل برگشت نیست .
با این برنامه هم تست کنید :
PHP Code:https://flashboot.ru/files/file/1/download/sm3267_v2536_aa3
کاربر شهرسختافزار
سلام فلش 32 سیلیکون پاور وقتی به کامپیوتر میزنم فقط تو دیوایس منیجر مینویسه USB MASS STORAGE DEVISE اما درایو نمیاد . فرمتم نمیشه
اینم لینک و فایل ها
Untitled-1.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیسک منیجمنت نشون میده یا نه ؟
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیسک منیجمنت نشون میده یا نه ؟
کاربر شهرسختافزار
اره تو عکس معلومه . نوشته no media .
چیپ حافظه شناسایی نیمشه . این ایراد باید توسط تعمیرکار چیپ حافظه ریسولد شود و دوباره تست شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kshalip2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه فلش verity دارم که متاسفانه به دلایلی مجبو شدم فرمت به صورت low lebel(quick formanتیکش رو برداشتم).
چون زمان زیاد می برد و وقت نداشتم مجبور شدم به دلایلی cancell کنم که اونم نمی شد و خلاصه سیستم ویندوز 7 ما قاطی کرد و مجبور شدم فلش رو بکشم بیرون.
متاسفانه الان که فلش رو می زنم ویندوز عکس فلش می یاد و می ** باید فرمت بشه و وقتی روش کلیک می کنم برا فرمت می ** ویندوز قادر نیست فرمت کنه....
عکس درایور فلش هم بصورت تقریبا چشمک زن قطع و وصل می شه! راحلی به نظر دوستان می یاد؟ نرم فزار های مختلفی رو هم تست کردم نمی شه فرمت کرد.با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a6543210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه فلش جنیوس که تو تاپیک هم هست اسکرین شات قرار بدید .
کاربر شهرسختافزار
خدمت شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
image_1_llaz.jpg
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a6543210 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ حافظه شناسایی نمیشه . این یعنی چیپ حافظه فلش ما خراب شده است .
a6543210 (18-05-21)
کاربر شهرسختافزار
مهندس جان راحلی چیزی نیست راهنمایی کنید؟90 تومن قیمت نوشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks