هر دو رو ران از ادمین کردم اقای امید، این یکی ارور Pretest file can't be found داد
روش کار با برنامه که خاص نیست؟ اول اسکن رو میزنم و بعد استارت رو.
هر دو رو ران از ادمین کردم اقای امید، این یکی ارور Pretest file can't be found داد
روش کار با برنامه که خاص نیست؟ اول اسکن رو میزنم و بعد استارت رو.
|
این امیدوارم جواب بده . برای repair این چیپ هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
recovertool v2.00.33 l1224.exe for repairing Silicon Power USB stick
Al!R3ZA (11-12-17)
قبل از دیدن این نوشته با همون لینکهای شما شروع به سرچ کردم که به این نسخه رسیدم TRANSCEND-SM32X-PV1.2.47-BY-USBDEV-Q1107برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام داد و اوکی کرد منتها الان مشخصات فلش تبدیل شده به این:
نمیدونم مشکلی ایجاد میکنه یا نهکد:rotocal Version: USB 2.00 Current Speed: High Speed Max Current: 500mA USB Device ID: VID = 8564 PID = 1000 Serial Number: 201302IP0002OUUFUYH6 Device Vendor: JetFlash Device Name: JetFlash Device Revision: 1100 Manufacturer: JetFlash Product Model: Transcend Product Revision: 1100 Controller Vendor: SMI Controller Part-Number: SM3257ENLT - ISP 161028-AA Flash ID code: AD3A18A3 - Hynix H27UDG8M2MTR - 1CE/Single Channel [TLC-16K] -> Total Capacity = 16GB Tools on web: http://dl.mydigit.net/special/up/smi.html
یا با این فایل جدید که شما قرار دادین بازم انجام بدم یا نه
مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (11-12-17)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks