Aaron Swartz (26-06-16), fernaspe (02-06-16), khordad1 (01-05-19)
Aaron Swartz (26-06-16), fernaspe (02-06-16), khordad1 (01-05-19)
دوستان من هم بااین فلش به مشکل خوردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات اشتنباهه .باید از قسمت usb masstorage شات بگذاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (26-06-16), khordad1 (01-05-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فقط کنترلر رو شناخته . یعنی چیپ حافظه خراب شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (26-06-16), khordad1 (01-05-19)
ممنون امید جان کاریش نمیشه کرد؟
اگر حافظه شناسایی نشه نه کاریش نمیشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (26-06-16), khordad1 (01-05-19), STUXNET (26-06-16), YASIN3970 (26-06-16)
برنامه هایی را برای رفع مشکلات نرم افزاری فلش های مختلف لیست کردم . امیدوارم به درد دوستان بخوره :
کینگستون
سیلیکون پاور
Appacer
پاتریوت super sonic xboost
hp
Patriot xpress usb3
قبلا برنامه chip genius را معرفی کردم .در این پست یک برنامه مشابه خدمت دوستان معرفی میکنم :
Flash Drive Information Extractor
تقریبا همون کار برنامه chip genius را انجام میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
درود
فلش silicon power رایت پروتکت شده و فرمت نمیشه حالا ...
لینک فرمتر فلش silicon power کار نمیکنه کدوم رو بزنم؟
chip.png
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks