روی بعضی سیستم ها وصل بودن فلش و هارد باعث عدم بوت میشه . شما در بایوس فقط FIRS BOOT DEVICE زا فعال کنید . بقیه دیسیبل باشند .
سلام
یه هارد اکسترنال دارم که هر وقت به کامپیوتر متصل هست ویندوز بوت نمیشه دلیلش چی میتونه باشه؟
|
hitmax (24-10-16)
سلام.
ببخشید تازه وین عوض کردم ولی نمیدونم چرا بعد اینکه ریستارت شد تو صفهح بوت گیر میکنه.
اونجایی که مشخصات سستم میاد بعد اون یه صفحه سیاه میاد با یک خط تیره تنها که فقط چشمک میزنه هیچی هم پیشش نوشته نیست.
ویندوز هنوز کامل نصب نشده بود. فقط یوزر نیم اینا رو زده بودم.
به نظرتون اگه از ویندوز باشه تو صفحه بوت با یک خط تیره گیر میکنه؟!! من که هیرانم تا حالا اینجوری مشکلو ندیدم!
وقتی داره هارد شناسایی میکنه و ویندوز راحت نصبیدم چرا هارد ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه اضافی توش نیست! رایتر رو جدا کردم به غیر اون دگ چیزی نیس . فک کنم ماوس و کیبوردم جدا کردم.
یه بار دیگه وین عوض کنم فک نکنم بازم درست بشه نه؟
چیپ جنوبی باید تعویض شه؟
دوستم میگه هاردت مشکل داره یه ویندوز دیگه نصب کن. هاردت بوت نمیشه بوتیبل نمیشه شاید جامپرش رو اشتباه بستی. بزار رو مستر
من که به هارد دست نزدم اصلا.
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 10-12-16 انجام شده است
این موارد باید از ابتدایی ترین موارد هم چک بشه
چکاپ کابل ساتا
تعویض جای ساتا روی مادربرد و استفاده از ساتا پورت دیگر
وجود بدسکتور روی هارد
Ghaioom (10-12-16)
|
سلام
مشکل حل شد
ویندوز 7 نصب میکردم ولی اینبار 8 نصب کردم راحت بوت شد!
ویندوز xp هم خاستم نصب کنم درایوها رو درست نشون نمیداد. مثلا اسماشون رو یا حجمشون رو !
این یه مشکل عجیب بود برام که تجربه شده راه حلش!
گیر کردن در قسمت بوت اولیه ربطی به نوع ویندوز نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks