هارد از کی اینطوری شده؟؟؟ بی علت اینطوری شده یا ضربه خورده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد از کی اینطوری شده؟؟؟ بی علت اینطوری شده یا ضربه خورده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nomix (10-04-15), Rezasam1 (15-04-15), SajjadKhati (10-04-15)
|
|
از اول فروردین یهو اینجور شد کاری نکردم داشتم کار میکردم که هنگ کرد و داستان پیش اومد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15)
این قسمت رو نگفتین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nomix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کیس بوده (یعنی طوری که ضربه نخورده باشه) یا اینکه در حالتی بوده که امکان ضربه خوردن یا حتی موردی که در حال کار کردن بوده ,ضربه یا تکون شدید بخوره ,بوده؟؟؟
تو کیس بوده و ضربه ای هم نخورده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داشتم طراحی میکردم تو حال خودم بودم
M3RS4D 50062 (10-04-15)
ببنید میتونید با این رفعش کنید.
HDD Regenerator - Dmitriy Primochenko Online
Nomix (10-04-15)
همون طور که قبلا گفتم یا این یک بار انجام دادم تعدادی پیدا کرد ولی فایده ی خاصی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-04-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks