پاور سیستم چیه ؟
با usb جلوی کیس به این شکل هست یا با پورتهای پشت دستگاه هم به همین شکله ؟
با سلام به دوستان
هارد اکسترنال Western Digital Mybook 4tb من به خوبی کار میکنه .
وقتی به سیستم وصل هستش و دستگاه روشن میکنم ویندوز بالا نمیاد و دستگاه مکرر ریست میشه
تا وقتی که کابل هاردو جدا کنم.
چرا این اتفاق میفته و چطوری رفعش می شه کرد؟
فقط لطفا پیشنهاد ندید که خب اول دستگاه رو روشن کن بعد هاردو وصل کن چون میخوام بدونم مشکل چیه و اینکه حتی بعدا وسط کار هم وقتی که هارد وصل باشه از توی ویندوز ریستارت کنم هم همین مشکل هست.
توضیح اینکه Driver SES WD رو هم نصب کردم مشکل برطرف نشد.
هارد نو هستش و HD TunePro میگه سالمه. (البته گاهی صدا داره وقتی فولدراشو باز میکنم تق صدا میده داخلش اما فکر نمیکنم مساله مهمی باشه)
|
minimaler (23-01-16)
پاور سیستم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Green - gp430a-eu
هاردهامو به پورت های پشت دستگاه میزنم همیشه.
پورت جلو اگه بزنم باعث میشه صدای وزوز عملیات هارد بیاد تو هدفون
مشکل میتونه از پاور باشه . اگر پاور یه مقدار ضعیف شده باشه این مشکل ایجاد میشه . فقط نگید پاورم گرینه این مشکلات براش پیش نمیاد .
minimaler (23-01-16)
نه اتفاقا خیلی وقته پاورم اینه شاید مستهلک شده باشه اما جاهای دیگه ای مشکلی بروز ندادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سوالم اینه که تنها احتمال همینه؟
و اینکه برق هارد اکسترنالم از طریق آداپتور خودش تامین میشه
هارد ۵۰۰ گیگ به پورت های پشتی میزنم این مشکل رخ نمیده.
روش تست ولتاژ های پاور و محدوده قابل قبول در بخش مشکلات پاور اعلام کردم . این مورد رو تست کنید . پاور بعد از چندین سال به علت نشت خازنها دچار افت ولتاژ میشه که تاثیرات مستقیم و غیر مستقیمی میگذاره /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط minimaler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
minimaler (23-01-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks