امکان احیا با نرم افزار وجود داره یا باید یفرستم گارانتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
امکان احیا با نرم افزار وجود داره یا باید یفرستم گارانتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
|
باید بره گارانتی . چون کنترلرش درست شناسایی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SCADRAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خسته نباشید. منم همین مشکلو دارم و خیلی نرم افزار های زیادی رو نصب کردم و از راهی که شما هم گفتید رفتم ولی به نتیجه نرسید. اطلاعاتم برام مهمه ولی اگه بتونم فرمتش هم بکنم خوبه. وقتی فلشم رو وصل میکنم مثل تصویر زیر نشون داده میشه.Untitled-1.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضات را ابتدا ویرایش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hooman_haghighi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضای شما ویرایش شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks