سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا 2 گیگ استوک بگیر حدود 140-50 در میاد رم خودشم 30-40 تومن بفروش روزه شک دار هم نگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت دوستان عزیز بنده تازه عضو سایت خوبتون شدم ومیخواستم درخصوص مشکلم راهنماییم کنید چندروزیه که رم سیستممو به 4ارتقادادم (2تا رم 2گیگ)ولی تو اطلاعات سیستم نوشته 3گیگ قابل استفاده از4گیگ رم.مشخصات گرافیک من هم اینه:
Manufacturer NVIDIA
Model GeForce 7300 SE/7200 GS
Memory Type DDR
Physical Memory 128 MB
Virtual Memory 1408 MB
Bus Width 64 Bit
ممنون میشم عزیزان راهنماییم کنن
|
ويندوزت 32 بيت هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zardalu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-02-14)
اگه بخوای از تمام 4 گیگ استفاده کنی باید ویندوزت 64 بیت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zardalu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 32 بیت تا یه حدی(فک کنم3.25) ساپورت میکنه
.................................................. ...............
بله ویندوز سون-32بیت هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله ویندوز سون-32بیت هست
محدوديت اين مقدار طبيعي هست . اگر ميخواهيد 4 گيگ بدرستي شناسايي بشه بايد 64 بيت نصب كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zardalu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks