شما رم سیستم را بصورت بوتیبل با passmark memtest تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من الان چند ماهیه که دارم با ارور مموری منیجمت در صفحه آبی مرگ مواجه میشم (blue screen of death : memory management) هفته ای دو یا سه بار. همچنین وقتی یه فایل رو در یه پوشه ای باز می کنم میبینم سالمه و موردی نداره ولی وقتی همون فایل به یک ادرس دیگه منتقل میشه ناقص میشه و اجرا نمیشه مخصوصا در مورد فایل های فشرده و به هنگام اکسترکت کردن خیلی واضحه این موضوع. اینم بگم که حتی بعد از ارتقا و تعویض هارد هم این مورد هنوز برطرف نشده پس نمیتونه از هارد باشه. اضافه می کنم که به هنگام نصب بازی از روی دیسک گاهی وقتا کامل نصب میشه گاهی ارور میده و با هربار تلاش برای نصب با ارور در درصد های متفاوتی مواجه میشم مثلا یبار 20 درصد یبار 30 یا گاهی اوقات 90 !! درین مورد به ضعیف شدن یا کثیف بودن لنز دی وی دی رام مشکوک شدم ولی توی یکی از سایت ها خوندم که این مورد میتونه از خرابی یا معیوبی رم هم باشه بعدش خیلی روی این موضوع خرابی رم به فکر فرو رفتم با استفاده از نرم افزار مموری تست در حالت بوت ازش تست گرفتم که با بیش از 150 مورد خطا تست رو متوفق کردم.
حالا می خوام بدونم ناقص شدن فایل ها به هنگام کپی پیست از درایوی به درایو دیگه میتونه از رم باشه ؟! چه ارتباطی با رم داره ؟؟ مگه غیر از اینه که اطلاعات از یه مکانی از هارد توسط هد خونده میشه و به مکان دیگه منتقل میشه (درایو مورد نظر) ؟!!
منتظر اظهارات شما متخصصین هستم.
|
شما رم سیستم را بصورت بوتیبل با passmark memtest تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (01-11-15), RAVYY (01-11-15)
میتونه از رم هم باشه برخلاف ظاهر ساده تری که رم نسبت به دیگر قطعات سخت افزاری داره ولی رم یکی از مهمترین قطعات به حساب میاد و به عنوان یک میزبان بین قطعات دیگه عمل میکنه و قطعات دیگه برای اینکه فعالیتشون رو کامل انجام بدن به رم وابسته هستند یه مثال کوچیک میزنم تا بهتر متوجه بشین شما فرض کنید رم یک میزه. وقتی یه قطعه مجزا بخواد اطلاعاتی رو برای تحلیل به یک قطعه ی دیگه بفرسته اول اون اطلاعت رو روی میز که همون رم هست قرار میدهد و قطعه ی بعدی اون اطلاعات رو از روی میز برمیداره و تحلیل میکنه و دوباره روی میز قرار میده وبعد از اون قطعه ی مقصد اطلاعات تحلیل شده رو از روی میز برمیداره و پردازش میکنه به همین دلیل هست که رم نقش مهمی رو تو سیستم ایفا میکنه. چون قطعات برای اینکه فعالیتشون رو کامل ودرست انجام بدن نیاز به یک میزبان سالم دارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sina74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (01-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks