عزیزم تایمینگتون چی بوده ؟!>؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عزیزم تایمینگتون چی بوده ؟!>؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو حسین گفت که من به شما بگم خودش دسترسی به اینترنت نداره به من با تلفن گفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
1333 با 2.3 ولت و 5-5-5-18
कभी हार
حسین جان (!!!!!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئنید ازین حرف ؟ چون احتمالش زیر صفره :دی احتمالا یک جا دارید اشتباه میکنید چون با معماری DDR2 اصلا این فرکانس با این ولتاژ و تایمینگ امکان پذیر نیست اونم پایدار ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
از طرف حسین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 1000% مطمئنم که دقیقا چنین تنظیماتی ست شده...شاهدش آقا مهدی موسوی هستند(البته اگه به خاطر داشته باشن)
این سوال رو از آقا مهدی پرسیدم:در حالت سینگل چنل 1333 ست کنم یا دوال چنل 1066 با تایمینگ 4(میخواستم بدونم کدوم حالت بهتر جواب میده!)
نیازی به باورش نیست و دیگم نیازی به راهنمایی ندارم چون در حال حاضر Geil 4GB 1066 خریدم...
از راهنمایی همگی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بنده چیزی به خاطر نمیارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Stream (21-12-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیـــلـــــــــی ممنون
مهدی جان برادر یکم فکر کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! ازت پرسیدم که من رم بدرد بخور خریدم که ازش استفاده ببرم حالا اینو در این حالت ها میتونم ست کنم : 5-5-5-18 DDR2 1333 2.3v single channel و DDR2 1066 2.3v Dual channel 4-4-4-12 که بعدش گفتی نه بابا اگر 1066 ست کنی هم فشار کمتری به رمهات میاد هم پهنای باند بیشتری میگیری .
این نه بابا رو هنوز یادم نمیره !!!!
خلاصه رم های خیلی وحشی ای هستند این سری Reaper HPC اگر خدا بخواد قراره دستم بیاد برای تست ، دوباره تست میکنم ...... .
دیدم با 110 هزار تومان نمیتونم از مدل Reaper بخرم و رفتم سری Ultra Plus گرفتم (Geil) چهار گیگ کیت دوال چنل و 5-5-5-18 با 109 هزار تومان !!!!
.........................
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آقا ما خیلی وفت پیش درباره 1066 cl5 و 800cl4 صحبت کردیم ! ولی 1333 رو مطمئنم که بحث در موردش نکردیم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks