مطمئنید DDR2 با فرکانس 1333 مگاهرتز با 2.3 ولت بوده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون هر جوری حساب میکنم 2.3 ولت کفاف این فرکانس را نمیده . ( تایمینگ چی بوده ؟ Screen Shot داری ؟ چون در نوع خودش رکورد محسوب میشه !!! )

رم های جدید DDR2 که در بازار هستند اکثرا چیپ های Micron نیستند ! ( مگر تعداد معدودی که از قبل بودند یا مدل های خاص ! )
شهریان جان 100% که هیچی 200% مطمئن هستم چون برای خودم هم تعجب آور بود !!! (به همین دلیل به خاطرم مونده) و یک مسئله دیگه 1200 با 2.3 اصلا بالا نمیامد ولی 1333 با 2.3 چرا !!!! پیر شده زود تره میگفتی رکردمون رو ثبت کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ای بابا شانس ما حالا که میخواهیم بخریم انفورماتیک رمهاش تموم شده و امروز سری جدید آورده که شنبه توضیح میکنه و 100% دیگه سری جدید میکرون نیست نه؟

یک خبر خوب رمهای OCZ یک کاهش قیمت داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر اینطور باشه باید قلکمون هم بشکنیم و بزاریم روی پولهامون و 1200 بگیریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید