سلام :
من هارد خراب داشتم و یازش کردم ...
این قطعه بیشتر شبیه به رطوبت گیر می باشد و از جنس پنبه ای شکلی دارد ...
سلام :
من هارد خراب داشتم و یازش کردم ...
این قطعه بیشتر شبیه به رطوبت گیر می باشد و از جنس پنبه ای شکلی دارد ...
D J V A H I D (26-11-09), mohammad1985 (26-11-09), ripek (31-01-10)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله این رطوبت گیر و گرد گیر هستش !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که هارد از کارخونه پملپ شده چطور توش گرد و خاک می ره که این بخواد بگیرتش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (31-01-10), nima_hl (26-11-09), ripek (31-01-10)
منم تو همینش مونده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behroozi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مقاله خیلی وقت پیش در مورد این قطعه خونده بودم و ۹۹٪ مطمئنم کارش همونه که بالا گفتم یعنی تنظیم فشار داخلی و بیرونی
اگر هارد کاملا پلم باشه این تغییر دما باعث لرزش بیش از اندازه و فشار روی قطعات درونی میشه که علاوه بر صدای زیاد باعث کم شدن عمر هارد میشه
توی هاردهای وسترن اگر دقت کنید این قطعه به صورت یک برچسب آلومینیمی مانند در کنار و کف هارد طراحی شده که برای این طرحش هم کلی تبلیغات و سروصدا راه انداخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
HoSsEiN.iR (31-01-10), N@VID (26-11-09), ripek (31-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks